Pelgrimstocht met orthopedische schoenen

“Al 30 jaar wilde ik de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela lopen. Als voorbereiding heb ik eerst het Pieterpad gelopen. Dit is een tocht van 580 kilometer van Pieterburen naar Maastricht. Na afloop had ik ontzettend veel last van een pijnlijke en dikke linkerenkel. Na een kijkoperatie werd mij orthopedische schoenen aangeraden. Eerlijk gezegd zag ik dat niet zitten. Dat zijn van die lompe schoenen waar je nauwelijks mee kunt lopen. Na uitgebreid onderzoek door de vakmensen van Voetcentraal kreeg ik uiteindelijk mijn orthopedische schoenen. In april 2006 ben ik vanuit Zaandam vertrokken. Na een wandeling van 3200 kilometer kwam ik aan in Santiago de Compostela. Zonder klachten heb ik vierenhalf maand gelopen. Mijn droom is uitgekomen dankzij de vakmensen van Voetcentraal. Wilt u meer lezen over mijn pelgrimstocht? Surf dan naar Pelgrim Theo.”

Reactie van Voetcentraal

“Veel mensen denken dat orthopedische schoenen lomp zijn. Niets is minder waar. Er zijn vele mogelijkheden. Van sportief tot klassiek. Welk model past het best bij u? Uiteraard bespreken we eerst uitgebreid uw klachten. Ook bekijken wat u met uw schoenen wilt doen. Herkent u de enkelklacht van Theo? Met orthopedische schoenen loopt u snel weer beter. Wij geven u dan ook graag een passend schoenadvies!”

Voetcentraal laat u beter lopen.