Voetcentraal: een nieuwe visie op Voetenwerk

Voetcentraal bestaat uit orthopedisch schoentechnische bedrijven die nauw samenwerken. Een bundeling van krachten die kennis, ervaring én vakmanschap delen. Samen staan we sterk en samen zijn we beter. Zo is uit een eenvoudige optelsom één heldere visie ontstaan. Een brede visie op voetenwerk waarin u centraal staat.

Samen is sterker

Samen sta je sterker. De voordelen zijn simpel en duidelijk. Een bundeling van kennis en krachten verspreid over Nederland. Altijd bij u in de buurt. Met directe lijnen naar elkaar. Zo kunnen we adequaat en alert reageren op uw vragen en klachten. Welke aanpassing is voor u het meest zinvol? Hoe kunnen we uw klachten het best en het snelst oplossen? Samen komen we tot een betere oplossing. Het gaat immers om maatwerk. Dat staat centraal!

Kwaliteit

Het allerbelangrijkste is de kwaliteit van onze producten en diensten. Voetcentraal wil marktleider zijn in kwaliteit. Het gaat uiteindelijk om úw voeten. Dan is alleen de beste oplossing goed genoeg. Daarnaast zijn alle aangesloten bedrijven erkend door de Stichting Erkenningsregeling voor Medische Hulpmiddelen. Ook onderhouden wij nauwe banden met NVOS-Orthobanda. Daardoor bent u verzekerd van professionele en persoonlijke begeleiding met de nadruk op kwaliteit en service. Tot slot staat onze jarenlange ervaring en innovatieve denkwijze borg voor de kwaliteit die wij nastreven. Prettig om te weten.

Vakmanschap

Ambachtelijk vakmanschap wordt door onze mensen gecombineerd met kennis van de nieuwste ontwikkelingen. We hebben ze in huis. Vakmensen die weten wat u wilt. Een kwestie van kennis van zaken én ervaring met de meest moderne technieken. Door de hechte samenwerking versterken de vakmensen van Voetcentraal elkaar.

Deskundige adviseurs

Maar onze zorg gaat verder dan kennis van moderne technieken en ambachtelijk vakmanschap. Onze mensen begrijpen precies wat u bedoelt. Kennis gekoppeld aan intuïtie. Het scheelt in ieder geval kostbare tijd. Zo komen we snel tot de juiste oplossing voor uw probleem! Indien nodig werken we samen met andere specialisten. Uw belang staat immers op de eerste plaats. Uw voetzorg is onze uitdaging. Dit kan alleen door de juiste adviezen te verstrekken. Voetenwerk blijft immers mensenwerk.

Continuiteit

Afspraak is afspraak. Dat is een duidelijke zaak. U wilt toch gewoon zo snel mogelijk weer uit de voeten kunnen. De leden van Voetcentraal staan borg voor elkaar. Dat is een kwestie van goede afspraken maken, waardoor wij de continuïteit van onze producten en diensten kunnen garanderen. Continuïteit, een prettig gevoel, een goed gevoel.

Voetcentraal laat Nederland beter lopen.