Orthopedische schoenen zijn niet meer lelijk

“Zevenendertig jaar geleden liep ik al op orthopedische schoenen. Dat was noodzakelijk vanwege een aangeboren afwijking aan mijn linkervoet. Ik was toen tien jaar en het waren de lelijkste schoenen die ik ooit gedragen heb. Ze liepen wel comfortabel en daar ging het uiteindelijk om.”

“De jaren daarna kocht ik steeds confectieschoenen die ik dan min of meer liet “ombouwen”. Na verloop van tijd werkte deze methode niet meer. Steeds meer kreeg ik last van voetklachten. De klachten werden zelfs zo erg dat ik lopen zo veel mogelijk probeerde te vermijden. Het werd tijd voor een andere aanpak. Zo ben ik acht jaar geleden via mijn orthopeed terechtgekomen bij Voetcentraal.”

“Het begon met de aanwezigheid van de orthopedisch schoentechnicus tijdens het spreekuur van mijn orthopeed. Zo kwamen de adviezen direct bij de juiste man terecht. Verder kon de schoentechnicus direct vragen stellen aan de orthopeed. Zonder miscommunicatie kwam de informatie volledig over bij de man die mijn schoenen moest maken. Er werd zorgvuldig en aandachtig geluisterd om uiteindelijk een optimaal resultaat te bereiken. Zo kan het dus ook!”

“Vol verwachting probeerde ik mijn eerste paar. Slechts één dag heb ik met kniepijn gelopen. Mijn been groeide langzaam scheef en de nieuwe orthopedische schoenen corrigeerden deze fout. Ik wist niet wat me overkwam. Eindelijk liep ik recht en had ik geen last meer van allerlei drukplekken. Ook was ik minder vermoeid na het lopen. Zelfs mijn beginnende rugklachten verdwenen als sneeuw voor de zon.”

“Bij Voetcentraal schenken ze ruime aandacht aan het uiterlijk van de schoenen. Orthopedische schoenen zijn gelukkig niet meer lelijk! Je kunt kiezen uit vele soorten leer en kleuren. Genoeg mogelijkheden dus om met mooie orthopedische schoenen naar huis te gaan. Ik ben er nu echt blij mee!”

“Ten slotte verzorgt Voetcentraal de administratieve zaken met de verzekering tot in de puntjes. Je hebt er bijna geen omkijken naar. Kortom, ik ben zéér tevreden over mijn nieuwe, mooie orthopedische schoenen. Jammer, dat ik Voetcentraal 37 jaar geleden niet tegengekomen ben!”

Hedwig van der Zee

Voetcentraal laat Nederland beter lopen.