Stoere stappers voor stoere Sid

Sid van Kesteren is een stoere kleuter van vier jaar als hij met zijn moeder bij ons komt. Aan de buitenkant zie je niets aan hem. Helaas heeft Sid een aangeboren voetafwijking. Eén voet is langzamer gegroeid en is dus een behoorlijk stuk kleiner. Ook mist hij een paar tenen en andere tenen zijn slecht ontwikkeld. Al met al geen rooskleurige situatie voor een stoere bink. Je wilt toch gewoon rennen, springen, vliegen, vallen en weer opstaan.

Voor Sid werd een semi-orthopedische oplossing gevonden: personal pair. Hij heeft met zijn moeder het leer uitgezocht, de kleuren, het model en het zoolprofiel. De schoenen zijn in Portugal gemaakt en door Voetcentraal verder aangepast. Hoe blij kun je een kind maken?

Sid is inmiddels een vaste klant van Voetcentraal. Hij kan nu nog beter uitleggen wat hij wil. Zijn laatste aankoop is een paar stoere sportschoenen. Zijn vriendjes dragen ze ook. Waarom hij niet? Sid draagt personal pair, omdat we de maat in de lengte en in de breedte precies kunnen bestellen.

Sid stapt al weer stoer en trots rond op zijn nieuwe aangepaste sportschoenen. Hij heeft gelukkig nergens last van. Hij rent, springt, vliegt, valt en staat weer op. Dat is toch eigenlijk heel gewoon!

Voetcentraal laat Nederland beter lopen.